Nairobi

Nairobi

Mooie handgemaakte spullen aankopen op de Masai-markt? Naast enkele prachtige musea en organisaties die zich het lot van bedreigde diersoorten aantrekken, is Naïrobi ook het commerciële hart van de regio.

Een optreden meepikken van lokale Afrikaanse bands

Naïrobi is de grootste stad van Kenia, en het stadscentrum van Naïrobi is het commerciële hart van de regio. Hier zijn dan ook luxueuze shoppingcentra, de restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. Daarnaast echter zijn de oorspronkelijke bevolking, de Masai mannen en vrouwen, met hun handgemaakte koopwaar in het straatbeeld aanwezig.

Je kan er tal van musea bezoeken en ook organisaties helpen die zich bezig houden met het behoud van de olifanten en giraffen en andere bedreigde diersoorten. Maar natuurlijk kom je ook naar hier om te genieten van een indrukwekkende safari.

Skyline.jpg
Safari_Jeep.jpg

Kenia Safari Experiences

Maak je droom werkelijkheid en bereid je voor op een wervelende reis waarbij je van het ene hoogtepunt naar het andere sjeest. In Kenia ontdek je de mooiste en indrukwekkendste fauna en flora die je je kan inbeelden. Dankzij ons exclusief partnership met partner Kwanga Safaris aan boord van een uiterst comfortabele Landcruiser met open dak en een gegarandeerde zitplaats aan het raam, doorkruis je de savanne in stijl.

Dat is safari op z’n best en omdat je de jeep met andere Connections reizigers deelt, wordt deze exclusieve ervaring nu ook heel betaalbaar. Onze Belgisch-Keniaanse partner Kwanga Safaris en zijn ervaren Engelssprekende rangers staan tijdens de hele reis garant voor een vlekkeloze reisbeleving met 100% Out of Africa gevoel.

elephant_woman.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Nairobi?

De voordeligste tickets naar Nairobi? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Nairobi. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Nairobi te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Nairobi. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Nairobi ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Nairobi? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Nairobi kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.