Latijns-Amerika

Latijns-Amerika

Latijns-Amerika dat is pure levensvreugde en liefst nog zo kleurrijk mogelijk ook. Hier verlies je je hart aan de warme ontvangst en de ongeziene belevenissen. Geef je over aan de vibe en laat Latijns-Amerika je veroveren.

De latino vibe kruipt onder je huid en gaat nooit meer weg

Heb je tijd, dan loont het zeker en vast de moeite om een flink stukje Latijns-Amerika te verkennen. Van dicht regenwoud tot desolate berglandschappen in Patagonië en heel wat meer: intenser maken ze een regio niet. De avonturier komt hier aan zijn trekken, maar Latijns-Amerika wemelt ook van de historische pareltjes en zonovergoten stranden.

Snuif de Mayacultuur op in Mexico, trek door het minder bekende Honduras en sla zeker Costa Rica niet over: mooier maken ze een land qua natuur niet. Maar ook Cuba is met zijn koloniale verleden en fijne vibe een must visit. Van het Amazonewoud over Havana tot Brazilië, Argentinië en nog veel maar. Jaren kun je hier reizen zonder één dag hetzelfde mee te maken.

Bij Connections zijn we thuis in Latijns-Amerika en werken we met plezier een reis op maat uit. Van tangodansen in Argentinië tot carnaval in Rio en veel meer. Ontdek Latijns-Amerika met Connections en/of boek je voordelige vliegtuigticket naar dit swingende continent.

“Cuba, Argentinië en Costa Rica kan ik afvinken, maar ook de andere landen van Latijns-Amerika moet ik nog bezoeken!“

Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Populaire steden in Latijns-Amerika

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.