Malta

Malta

Een vakantie in Malta betekent genieten van zon, zee en strand maar ook eeuwenoude cultuur opsnuiven in Mdina en Valletta.

Het altijd zonnige Malta voor zowel jong als iets ouder

Malta is een piepklein land dat je hart zal stelen van zodra je arriveert. Een rijke geschiedenis, een vriendelijke bevolking en een unieke sfeer kenmerken dit gezellige eiland. Cultuurliefhebbers worden verliefd op hoofdstad Valletta dat UNESCO Werelderfgoed is.

Jongeren kunnen op hun beurt stevig het nachtleven induiken in St. Julian’s en overdag de rust van de vele stranden opzoeken. Vergeet zeker niet om een bezoek aan Popeye Village te brengen en Gozo en Golden Bay zet je ook maar beter op je lijstje. Het zonnige land is ideaal voor zowel jonge als iets oudere reizigers.

Valletta

Pittoreske straten, prachtige uitzichten en een heerlijk klimaat het hele jaar door. Dat is Valletta. De hoofdstad van Malta is de kleinste hoofdstad van Europa maar wel eentje die enorm veel charme uitstraalt.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.