Martinique

Martinique

Het bloemeneiland van de Caribbean is nog ongeschonden. Hier geniet je van regenwouden, bananenvelden, prachtige zandstranden en …. bloemen. Dit eiland heeft alles voor een zonovergoten vakantie.

Martinique, het Caribische bloemeneiland op maat van de genieter!

Martinique? Dat is betoverende flora en fauna. Van het ongerepte tropische regenwoud tot de statige vulkaan Montagne Pelée en alles daartussen. Op dit eiland ervaar je de Caribische vibe met een mediterraan tintje.

Drentel over de vis- en groentemarkt in de hoofdstad Fort de France, proef van de overheerlijke bananen, hét belangrijkste exportproduct en kom helemaal tot rust. Breng zeker ook Fort Saint-Louis een bezoekje en duik wat dieper de geschiedenis van het eiland in.

“Martinique leent zich uitstekend voor een heerlijk romantische huwelijksreis, maar ook de ‘gewone’ reiziger zal hier ongetwijfeld genieten van de tropische eilandvibe.”

Fort-De-France

Fort-de-France is de hoofdstad van het eiland Martinique, misschien wel het mooiste van de Caraïben. Ook de hoofstad is een leuke en levendige plek.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.