Nicaragua

Nicaragua

Ontdek het sfeervolle Granada of de rust in Ometepe. Nicaragua is op-en-top genieten van de leukste steden en mooiste stranden waar je heerlijk kan snorkelen en duiken.

Land van water en vuur

Starten met een reis in Nicaragua doe je best in Managua, Granada of León. Stuk voor stuk koloniale steden met veel charme en boordevol interessante bezienswaardigheden. Voor wie het een stuk avontuurlijker mag, is dit land echt een vondst. Je kan er de actieve vulkaan Masaya bezoeken waarbij je de lava zal zien gloeien.

Wie meer van water houdt, zoekt de rust van de stranden op en gaat voor een snorkel- of duikinitiatie op Corn Islands of gaat surfen bij San Juan Del Sur. Deze laatste plek is zonder twijfel een prachtige bestemming met hoogtepunten als Maderas Beach en natuurgebied La Flor.

Managua

Vertoef in deze typische Latijns-Amerikaanse stad of ga op verkenning doorheen het land op zoek naar betoverende plekken.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.