Nieuw Zealand

Nieuw Zeeland

Indrukwekkende nationale parken, eilanden en gletsjers. Dat is Nieuw-Zeeland in een notendop. Zelfs frequente reizigers zullen hier hun ogen de kost kunnen geven.

Walvissen en orka’s spotten

Het grootse en rauwe Nieuw-Zeeland is de ultieme bestemming voor natuurreizigers en backpackers. Deze bestemming wordt meer ontspannen en minder intens dan Australië ervaren. Slaap in een camper, hike naar de mooiste plekken en sta verstomd van het wisselende landschap dat je onderweg tegenkomt.

Buiten de indrukwekkende natuur is ook de lokale bevolking op zijn minst interessant te noemen. De Kiwi’s, zoals Nieuw-Zeelanders genoemd worden, spreken met een duidelijk accent en zijn altijd in voor een grap. Eén van de vele hoogtepunten is wellicht het spotten van walvissen en orka’s in Kaikoura, Hauraki of Bay of Islands. Gewoonweg magisch.

Populaire bestemmingen in Nieuw-Zeeland

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.