Paraguay

Paraguay

Verken Paraguay op de tonen van traditionele harpmuziek, laat je verrassen door de Guaraní Indianen en bezoek indrukwekkende watervallen.

Relatief vlak en muzikaal land in Zuid-Amerika

Paraguay is een minder bekend en relatief vlak land in Zuid-Amerika. Dat het hier niet vol toeristen loopt is alleen maar een voordeel want zo heb je meteen alle trekpleisters voor jezelf. En ondanks dat het een minder bekend land is, valt er veel te zien. De Trinidad-ruïnes nemen je mee de geschiedenis in, het grootste meer Lago Ypacarai is dan weer ideaal voor een familievakantie en hoofdstad Asunción is één van de oudste steden in heel Zuid-Amerika.

Paraguay is daarnaast ook een echt muziekland. Zo is de harp er het bekendste instrument dat in veel traditionele liederen gebruikt wordt.

Asuncion

Paraguay: geliefd omwille van zijn charme en gekend voor zijn harpmuziek. Beleef in Asuncion een muzikale reis in één van de oudste steden van Zuid-Amerika.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.