Puerto Rico

Puerto Rico

Groene regenwouden tekenen prachtig af tegen de witte stranden en het helderblauwe water van de Caribische Zee in Puerto Rico. Ontdek zelf wat dit magnifieke land nog in aanbieding heeft!

Regenwouden en stranden in dit kleurrijke land

Puerto Rico maakt deel uit van de Grote Antillen en heeft invloeden van zowel de Spaanse, Caribische als Amerikaanse cultuur. Je kan je er pas iets bij voorstellen wanneer je voet op grond in hoofdstad San Juan zet. Het land kent een tropisch klimaat met veel neerslag waardoor er veel groen te zien is. Regenwouden en stranden wisselen af en bieden voor zowel avontuurlijke reizigers als de minder actieve reizigers het beste van twee werelden.

Met zijn kleurrijk karakter zal het menig reiziger in een mum van tijd weten te betoveren. Ben jij al overtuigd?

San Juan

Een vissersdorp dat zich ontpopt heeft tot vakantieoord waar surfers en natuurmensen volledig tot rust komen. San Juan is een aanrader voor eenieder die tot bezinning wil komen.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.