Venezuela

Venezuela

Met de hoogste waterval ter wereld is Venezuela op zijn zachtst gezegd één van de mooiste bestemmingen om te genieten van weelderige natuur. Maar ook de Caribische kust en het Andesgebergte maken van dit land een land van extreme schoonheid.

Nationale Parken die een diepe indruk nalaten

Blijf niet te lang plakken in hoofdstad Caracas maar bezoek gezelligere steden als Mérida of Maracaibo. En trek ook vooral de natuur in. Strandliefhebbers zullen aan de Caribische kust of één van de Caribische eilanden kunnen genieten van helderblauw water en parelwitte stranden. Bergbeklimmers en natuurliefhebbers halen hun hart op in heel Venezuela, van het Andesgebergte tot de Ángelwaterval in Canaima Nationaal Park, die met haar 979 meter de hoogste waterval ter wereld is.

Het diverse landschap maakt van dit bijzondere land een land van extremen. De schoonheid zal je werkelijk met verstomming doen slaan.

Caracas

De hoofdstad van Venezuela is niet meteen de meest veilige stad ter wereld, maar wel eentje die je voor altijd zal bijblijven. Ontdek de troeven van Caracas.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.