Qatar

Qatar

Qatar zie je amper liggen op de wereldkaart maar laat je niet misleiden: dit rijke schiereiland heeft nog veel verborgen pareltjes!

Woestijn en zee komen hier perfect samen

Qatar is een rijk land omwille van de olie- en gasindustrie maar ook meer en meer toeristen ontdekken het land. En dat is niet vreemd want het is één van de weinige landen waar woestijn en zee aan elkaar grenzen en waar je van ultramoderne steden naar verborgen parels in de woestijn kan gaan.

Hoofdstad Doha is geliefd bij zakenlui maar het is ook de perfecte uitvalsbasis om de rest van deze oliestaat te verkennen. De mangrove Al Thakira, de soeks en de haven in Al Khor mag je niet missen.

Doha

Hier heerst geld. Beschouw Doha, de hoofdstad van Qatar gerust als een soort van Disneyland voor volwassenen. Een sprookje-van-duizend-en-een nacht.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.