Slowakije

Slowakije

Slowakije is de perfecte bestemming voor wie graag nieuwe oorden opzoekt maar hier geen fortuinen aan wil spenderen. Een goedkope bestemming met een rijke variëteit aan bezienswaardigheden.

Middeleeuwse dorpen en kleurrijke steden

Het mooie Bratislava wordt gekenmerkt door het 9e-eeuwse kasteel dat uitkijkt over het oude stadscentrum en de Donau die door de stad stroomt. Bezoek het Kasteel van Devín, Bratislava Old Town en de Blauwe Kerk. Naast een authentiek stedenbezoek is een bezoek aan het Nationaal Park Tatra en Tatragebergte een aanrader.

Je zal verbluft worden door de schoonheid van de rustgevende natuur. Als je niet genoeg kan krijgen van bergen, watervallen en kliffen, kan je Slovenský Raj Nationaal Park bezoeken. Verder kan je niet om de vele Middeleeuwse dorpen heen die het land rijk is.

Bratislava

Van het Tatragebergte tot charmante steden aan de Donau, waaronder Bratislava. Slowakije is een voltreffer voor elk soort reiziger.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.