Tsjechië

Tsjechië

Met sprookjesachtige steden als Praag en Telč kan elke romantische ziel zijn hart in Tsjechië ophalen. Maar ook aan natuur geen gebrek in dit jonge land.

Romantische citytrip of avontuurlijke natuurvakantie?

Tsjechië is een bijzonder land boordevol romantische steden en dorpen. Hoofdstad Praag is een vakantie op zich waard met bijzondere locaties als de Karelsbrug, de Burcht van Praag en de Astronomische Klok. Maar ook andere steden zijn meer dan de moeite waard als citytrip.

Denk maar aan Brno, Pilsen en Kutná Hora. Als je meer van natuur houdt, dan raden we aan om het Reuzengebergte of de rotsen van Adršpach te bezichtigen. Beiden indrukwekkende locaties om een paar dagen te vertoeven. Ook aan kastelen in Tsjechië geen gebrek met impossante voorbeelden als Hluboká en Kunětická Hora.

Praag

Cultuurliefhebber, bierlover of romantische ziel? In het charmante Praag vindt iedereen zijn ding. De schoonheid van deze stad is al meermaals terecht bezongen.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.