Polen

Polen speelde een belangrijke rol in de Tweede Wereldoorlog en daar zijn heel wat monumenten en gedenkplaatsen aan gewijd. Daarnaast is het ook een romantische bestemming boordevol kleurrijke steden en schilderachtige landschappen.

Ontdek de rijke geschiedenis en monumenten

Polen staat bekend omwille van zijn romantische steden waarvan de bekendste Warschau, Krakau, Gdansk en Wroclaw zijn. Elke stad heeft iets uniek te bieden met tal van bijzondere bezienswaardigheden en monumenten. Het land staat natuurlijk ook bekend voor zijn rijke geschiedenis en rol die het heeft gespeeld in de Tweede Wereldoorlog. Bezoek daarom ook beklijvende locaties als Auschwitz en Birkenau die levenslang een diepe indruk zullen nalaten.

Om terug op adem te komen, kan je een bezoek brengen aan één van de 23 Nationale Parken verspreid over het land. Aan veelzijdigheid geen gebrek in Polen.

Populaire bestemmingen in Polen

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy