Litouwen

Litouwen

Litouwen in een notedop: 90% bos, prachtige stranden en meer dan 4000 meren. Ontdek dit unieke land in al zijn facetten.

Het middelpunt van Europa

Litouwen is het middelpunt van Europa en tevens de grootste Baltische staat. Toch kent het land een bijzonder laag inwonersaantal. De meeste inwoners wonen dan ook in steden als Vilnius en Kaunas. Deze steden lenen zich perfect voor een citytrip. Ontdek de verborgen parels van de stad dankzij een citytour of ontdek de stad vanuit een heel ander perspectief met de luchtballon.

Ga vervolgens op trektocht door de verschillende natuurparken die Litouwen rijk is en ontmoet intrigerende vogelsoorten, wildsoorten en zelfs beren.

Vilnius

Vilnius is verrassend veelzijdig. Van de oude binnenstad waar barok de boventoon voert tot de wijk Uzupis waar kunstenaars kind aan huis zijn.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.