Balearen

Balearen

De Balearen dat is een Spaanse eilandengroep in de Middellandse Zee, bestaande uit Ibiza, Formentera, Mallorca, Menorca en een aantal onbewoonde eilandjes waar het heerlijk toeven is.

Altijd bijzonder die Balearen

Van feesteiland tot paradijs voor fietsers en wandelaars: iedereen komt aan zijn/haar trekken op de Balearen.

Geniet van het hippe ibiza, waan je even alleen op de wereld op het prachtige Formentera of speel de toerist op Mallorca. Deze eilanden staan synoniem voor een relaxte, zonovergoten vakantie en een waaier aan activiteiten.

De Balearen vervelen nooit en bieden voor elk wat wils. Cultuur of natuur? Je zegt het maar!

fun_boat_friends.jpg
“Elk jaar opnieuw trek ik naar de Balearen en nog nooit heeft het teleurgesteld.”

Populaire bestemmingen op de Balearen

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.