Suriname

Suriname

Een tropisch land waar je gewoon Nederlands kan spreken, geniet van de jungle, het zonnige weer en kennis maakt met inheemse volkeren? Dat is Suriname.

Plantages, watervallen en het Amazonewoud

Suriname brengt een stukje Nederland naar de tropen. Deze vroegere Nederlandse kolonie is een smeltkroes van culturen. Zo zie je er natuurlijk nog veel Nederlandse invloeden in hoofdstad Paramaribo en het Commewijne District, waaronder Nieuw Amsterdam, de plantages en suikerfabriek. Het merendeel van het land bestaat uit tropisch regenwoud.

Diep in het Amazonewoud ligt Brownsberg, een natuurgebied met watervallen en een uitzicht op het reusachtige Brokopondomeer. In het regenwoud kan je ook kennis maken met de Marrons, een Afrikaanse community die destijds de slavenarbeid op de plantages ontvluchte.

Paramaribo

Paramaribo wordt gekenmerkt door zijn Nederlands koloniaal verleden en is een smeltkroes van culturen. Hier beleef je een stukje Nederland in de tropen.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.