Verenigde Staten

Verenigde Staten

De Verenigde Staten dat is het land van de onbegrensde mogelijkheden en reisplezier bij de vleet. Van zinderende steden tot ruige natuur en alles daartussen: de Verenigde Staten heeft alles en veel meer.

Geef je over aan de diversiteit. Mogelijkheden bij de vleet

De VS, dat is één van de grootste landen ter wereld met een waaier aan regio’s. Woestijnen, betoverende steden die bruisen, magnifieke natuurgebieden en heel wat meer. Van schone schijn tot redneck en meer. Een trip naar de VS staat garant voor een onvergetelijke reis vol indrukken. De oostkust, de westkust, New York, Miami of minder bekende gebieden: hier kijk je je ogen en uit en beleef je elke dag wat. De meer dan 50 staten boeien elke dag.

Orlando met zijn pretparken, Las Vegas voor de goudzoekers en gokkers of New York, de stad die nooit slaapt: de VS kruipt onder je huid. Maar ook de meer afgelegen gebieden en prachtige nationale parken hebben heel wat voor je in petto. Dit land is veel te groot om in één keer te ontdekken, maar hier keer je keer op keer met plezier naar terug.

“De Verenigde Staten vervelen nooit.
Ik ben nu aan mijn 5de reis toe en heb nog altijd maar een fractie gezien.“

Individuele rondreis

Great Wonders of the West

vanaf € 2539 - 15 dagen
Vluchten, hotels, huurwagen & activiteiten inbegrepen.
Afreizen voorzien tijdens juli & augustus

Ontdek deze zomer alle highlights van het westen!
Wij bieden je dit kleurrijke programma aan tegen een aantrekkelijke prijs. Ontdek de mythische steden: San Francisco, Las Vegas en Los Angeles zullen geen geheimen meer voor jou hebben. Trek er op uit en verken de mooiste parken en landschappen van de Far West!

Bryce Canyon en zijn majestueuze hoodoos, Yosemite met zijn wereldberoemde rotsen en ook de grootste van alle canyons: de GRAND CANYON! Het is tijd voor de mooiste roadtrip van je leven!

Bryce_Canyon_Low.jpg

Rondreizen doorheen de Verenigde Staten

Reizen door de Verenigde Staten? Dat is genieten van ongekende vrijheid, een ongezien aantal indrukken en momenten die je je leven lang bijblijven!

Header.jpg

City Breaks

New York

Waar dromen uitkomen...
New York? Dat is vier seizoenen lang genieten, elke periode heeft immers heel wat troeven. Van een fijne fietstocht door Central Park tot kerstshoppen, schaatsen op Rockefeller Square of in de lentezon door de wijken struinen.

New York verveelt nooit, blijft zichzelf constant heruitvinden en staat garant voor een onvergetelijke City Break. In New York is alles mogelijk! Een wandeling met de gidsen van BENY, een intense ervaring of een fijn hotel? Ook dat regelen we voor je.

Reserveer nu en geniet van kortingen tot 15%

Campervans & Motorhomes

Bij Connections vind je een uitgebreide keuze, voor ieder wat wils. Van de uiterst mobiele campervan waarmee je overal geraakt tot de ruimere camper voor het hele gezin. Jij zit in de "driving seat" bij de keuze van jouw voertuig op basis van het aantal reizigers die je vergezellen. Reizen als een outlaw, hippie of surfer, avonturier, wereldreiziger of family man: wij hebben de camper op maat van je wensen!

Populaire bestemmingen in de Verenigde Staten

Oosten van de Verenigde Staten

Oogverblindende miljoenensteden
bij de vleet

Het oosten van de VS? Dat zijn geweldige steden als New York, Boston, Chicago en veel meer, maar de prachtige natuur weet het wat reizigers te charmeren. Grenzeloos shoppen, je onderdompelen in de stedelijke vibe of helemaal even ontspannen in New England of West-Virginia. Met een voordelige vlucht van Connections ligt het oosten van de Verenigde Staten binnen handbereik.

Dus duik die metropolen in, ga even uitwaaien, op Cape Cod of leef je helemaal uit in Florida, waar happy people en een fijn feestje nooit ver weg zijn. Het oosten van de VS heeft heel wat voor je in petto, aan jou om er alles uit te halen. Uiteraard helpen onze Travel Designers je daar graag een handje bij.

Car_On_Ocean_Drive_2.jpg
Monument_Valley_Square.jpg
Westen van de Verenigde Staten

Grenzeloze vrijheid in een regio vol contrasten

Los Angeles, San Francisco, Las Vegas of Seattle: topsteden voor fijnproevers. Boek je voordelige ticket via Connections en ontdek ze tot in de kleinste hoekjes. Maar ook de natuurparken in deze regio hebben heel wat te bieden. Gletsjers, wouden en een kustlijn om van te smullen, zijn maar enkele ingrediënten, terwijl de Rocky Mountains en de canyons naar je lonken. Hier kom je tijd en ogen tekort.

Trek naar Hollywood voor een feest aan herkenning, huur die camper en die roadtrip en geniet van de vrijheid, blijheid die hier heerst. Een trip naar het Westen van de VS is één groot feest voor al je zintuigen. Niet te missen, want je hebt met de voordelige tickets van Connections, nog meer dan voldoende budget over.

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.