Las Vegas

Las Vegas

Las Vegas? Dat is de entertainmenthoofdstad van de wereld, waar gokken tot een kunst is verheven en de casino's je van je sokken blazen. Maar onder dat laagje is meer te vinden.

Viva Las Vegas. Een stad van klatergoud die dag en nacht op volle toeren draait.

Gokken, shoppen, relaxen of de woestijn in trekken? In Las Vegas moet je zijn. Deze iconische stad draait om gokken, entertainende shows en knotsgekke figuren en avonturen.

Overwin The Strip, maar zet ook eens een voet buiten het centrum en trek naar Death Valley. Vegas is als een adrenalineshot in je aderen en je kijkt hier je ogen elke dag opnieuw uit. Waag jij de gok?

View_of_Bellagio_and_Paris.jpg
"Las Vegas is één langgerekte trip. De stad geeft, maar vreet ook energie. Op het vlak van entertainment vind je hier alles. Niet voor niets is de stad al jaren een aantrekkingspool."
Bryce_Canyon_Low.jpg

Individuele rondreis

Great Wonders of the West

vanaf € 2539 - 15 dagen
Vluchten, hotels, huurwagen & activiteiten inbegrepen.
Afreizen voorzien tijdens juli & augustus

Ontdek deze zomer alle highlights van het westen!
Wij bieden je dit kleurrijke programma aan tegen een aantrekkelijke prijs. Ontdek de mythische steden: San Francisco, Las Vegas en Los Angeles zullen geen geheimen meer voor jou hebben. Trek er op uit en verken de mooiste parken en landschappen van de Far West!

Bryce Canyon en zijn majestueuze hoodoos, Yosemite met zijn wereldberoemde rotsen en ook de grootste van alle canyons: de GRAND CANYON! Het is tijd voor de mooiste roadtrip van je leven!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Sign.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Las Vegas?

De voordeligste tickets naar Las Vegas? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Las Vegas. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Las Vegas te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Las Vegas. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Las Vegas ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Las Vegas? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Las Vegas kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.