Verenigde Staten Oost

Het Oosten van de
Verenigde Staten

Oogverblindende miljoenensteden bij de vleet

Het oosten van de VS? Dat zijn geweldige steden als New York, Boston, Chicago en veel meer, maar de prachtige natuur weet het wat reizigers te charmeren. Grenzeloos shoppen, je onderdompelen in de stedelijke vibe of helemaal even ontspannen in New England of West-Virginia. Met een voordelige vlucht van Connections ligt het oosten van de Verenigde Staten binnen handbereik.

Dus duik die metropolen in, ga even uitwaaien, op Cape Cod of leef je helemaal uit in Florida, waar happy people en een fijn feestje nooit ver weg zijn. Het oosten van de VS heeft heel wat voor je in petto, aan jou om er alles uit te halen. Uiteraard helpen onze Travel Designers je daar graag een handje bij.

Rondreizen doorheen het oosten van de Verenigde Staten

Populaire bestemmingen in het Oosten van de Verenigde Staten

Woman_next_to_camper_Resize.jpg
Campervans & Motorhomes

Verken de Verenigde Staten in alle vrijheid!

Reserveer nu je camper en geniet van
kortingen tot 15%

Bij Connections vind je een uitgebreide keuze, voor ieder wat wils. Van de uiterst mobiele campervan waarmee je overal geraakt tot de ruimere camper voor het hele gezin.

Jij zit in de "driving seat" bij de keuze van jouw voertuig op basis van het aantal reizigers die je vergezellen. Reizen als een outlaw, hippie of surfer, avonturier, wereldreiziger of family man: wij hebben de camper op maat van je wensen!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.