Washington

Washington

De hoofdstad van de VS is meer dan 'Het Witte Huis'. Cultuur en historie gutsen hier uit elke porie, maar er zijn ook heel wat bruisende wijken.

De hemel op aarde voor cultuur- en historieliefhebbers. En veel is nog gratis ook!

Washington D.C. saai? Nee hoor! Uiteraard halen cultuur- en historieliefhebbers hier hun hartje op in de musea, het Capitool en meer, maar er zijn ook bruisende wijken als Georgetown en The Wharf.

Heel wat activiteiten zijn hier gratis, wie weet spot je de president en de stad is groen, zonder wolkenkrabbers. Washington D.C. is ook lekker eten en een kennismaking met de rijke geschiedenis van dit machtige land.

Logan_Circle.jpg
"Washington D.C. mag dan niet de populariteit van heel wat andere steden in de VS genieten, voor al wie gek is van geschiedenis en cultuur is het een must. Hier leer je zowat alles over de VS."
Lincoln_Memorial_2.jpg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Washington?

De voordeligste tickets naar Washington? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Washington. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Washington te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 35 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Washington. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Washington ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Washington? Onze Travel Designers in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Washington kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.