+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Tokyo

Tokyo heeft alles en nog veel meer. Deze metropool zindert, is non stop in beweging en vormt de ideale city break voor iedereen die van sensatie houdt. Robot shows, streetfood en een flinke portie cultuur en authenticiteit. Nergens gaat het sneller vooruit dan hier, maar laat dat ook één van de grootste troeven van deze fenomenale stad zijn.

Bij Connections boek je uiterst voordelig je vliegtickets naar Tokyo. Connections biedt immers goedkope vliegtickets aan vanuit Brussel naar Tokyo. Ontdek nu snel alle vluchten naar Tokyo en boek je goedkope vliegticket!

Waarom Connections?


    7 dagen op 7 telefonisch, per mail of via social media bereikbaar

    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw partner voor hotel en unieke belevenissen in Tokyo

Goedkope vliegtickets Tokyo

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN TOKYO?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Favoriete Bezienswaardigheden

Tsukiji markt

trek bij dageraad naar de wereldberoemde, grootste en drukste vismarkt ter wereld, Tsukiji. Er heerst een bezeten energie. Wat kan je verwachten? Scherpgevooisde veilingmeesters, ratelende karren en heftrucks en 2 miljoen ton van 450 diverse types zeevruchten en vissoorten. Verser eten dan sushi, sashami en zeevruchten hier? Onmogelijk, die zwemmen nog in zee!


Insider Tip

Woon een sumorstelaar wedstrijd bij

Tokyo’s Nation Sumo Hall of de Tokyo Dome, waar je meteen ook een restaurantje of het gratise Tokyo Dome City Attraction funpark kan meepikken! Wedden dat je je klein gaat voelen?


Tokyo Praktisch

Tijdsverschil: in de winter in het er 8 uur later dan in België, in de zomer 7 uur

Temperatuur Tokyo en Kyoto liggen in wat bekend staat als een subtropische zone, gekenmerkt door met hete, vochtige zomers en koele, droge winters. In Januari vriest het geregeld hoewel zware sneeuwbuien zeldzaam zijn. Juni is de natste maand (Tsuyu of regenseizoen) van het jaar. De meest pittoreske tijd van het jaar om Tokyo - Kyoto te bezoeken is de lente en de herfst.

Munteenheid: 1 Euro = 133.10 yen

Officiële taal: Japans

Reisdocumenten: een digitaal paspoort dat minstens even lang geldig blijft als je verblijf in Japan en bewijs van je terugvlucht.


Voordelige vluchten naar Tokyo

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Tokyo, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Tokyo door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!