Bulgarije

Bulgarije

Een citytrip naar hoofdstad Sofia of liever relaxen aan het strand van Sunny Beach? Aan jou de keuze in Bulgarije!

Ontdek hoofdstad Sofia of ga relaxen aan het strand

Genieten van zon, zee en strand kan aan de kust bij Sunny Beach, Varna Beach of Nessebar. Een familievakantie of feestvakantie? Beiden zijn mogelijk. Bulgarije is een relatief goedkoop land en daarom vooral geliefd bij jongeren. Maar laat dat je niet tegenhouden om bijvoorbeeld een citytrip te doen naar Sofia.

Hier kom je tijdens een wandeling doorheen de stad vanzelf bijzondere locaties tegen waaronder de Alexander Nevski Kathedraal, het Nationaal Cultuur Paleis, het oude Serdica en tal van gebedshuizen. Bezoek ook zeker het indrukwekkende Rilaklooster. Dit prachtig versierde klooster is een waar meesterwerk.

Sofia

Sofia in Bulgarije kan een minder uitnodigende eerste indruk geven, maar wie op zoek gaat naar de hoogtepunten van de stad zal snel van mening veranderen. Geniet van een leuke en goedkope citytrip!

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.