+32 (0)2 550 01 00

Voordelige vluchten naar Reykjavíc

Ijsland is hot en Reykjavik is daar misschien wel de exponent van. Deze bruisende stad heeft heel wat te bieden. Kleurrijke gebouwen, een ouderwetse charme, ongekende creativiteit die zich uit in het design en een stevig nachtleven. Reykjavik heeft alles van een grootstad, maar dan op een veel kleinere oppervlakte. Maak ook even tijd om aan de stad te ontsnappen en het ruwe platteland te verkennen. Zuivere lucht en oogverblindende landschappen zullen je longen en hart veroveren.

De goedkoopste vliegtuigtickets naar Reykjavíc, vind je bij Connections. Afreizen is het hele jaar door mogelijk vanuit Brussel, Amsterdam en Dusseldorf. Reykjavíc door en door beleven met een gepast hotel en unieke belevenissen? Contacteer onze Connections Travel Companions. Zij vertellen er je met plezier meer over!

Waarom Connections?


    7/ 7 bereikbaar per telefoon, e-mail of via social media

    Eenvoudig goedkope vliegtickets boeken en luchtvaartmaatschappijen vergelijken

    Jouw travel companion voor hotels, huurwagens en unieke belevenissen ter plaatse

Goedkope vliegtickets Reykjavik

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 15 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN REYKJAVIK?
Maak je keuze uit talrijke aanbiedingen en promoties

RESERVEER NU

Waarom VOOR Connections kiezen?

27 Travel Shops
27 travel shops in jouw buurt en te Brussels Airport
Customer Service Center
+32 (0)2/550 01 00
contactcenter@connections.be
Mobile Travel Agents
Wij komen naar jou toe!