Reykjavik

Reykjavik is cool en hip. Klein, maar dapper. Vergeleken met andere hoofdsteden is het een dorp, maar aan creativteit, lekker eten en activiteiten geen gebrek!

De meest noordelijke hoofdstad ter wereld

Slecht eten in Reykjavik? Quasi onmogelijk. In deze trendy, artistieke stad schieten de culinaire adresjes als paddenstoelen uit de grond. Een citybreak Reykjavik dat is teruggaan naar de tijd van de Vikings, de oude havenwijk ontdekken om vervolgens kunst en design te spotten in het Reykjavik Art Museum.

Een gouden tip: ontdek ook de rest van IJsland, mooier maken ze de natuur niet. Watervallen, geisers en warmwaterbronnen in overvloed.

"Reykjavik mag dan klein zijn, er valt altijd wat te beleven. Design, lekker eten en kunst: IJslanders weten wat goed is en nemen geen genoegen met minder."

Rondreis

Ring Road Highlights

vanaf € 1299

"Ring Road Highlights" is een van onze meest populaire selfdrives in Ijsland. In nauwelijks 8 dagen trek je langs alle belangrijke bezienswaardigheden van IJsland's ringweg. Zo ontdek je legendarische en magische landschappen die IJsland zo typeren en geniet je van de prachtige geologische wonderen en de unieke charme van dit bijzondere land.

Kies je voor een 4x4 voertuig dat staat ook de poort tot het onbewoonde binnenland van IJsland wagenwijd open en doorkruis je het hart van Ijsland via de onverharde Kjolur-hooglandpad (open half juni > augustus; afhankelijk van de weersomstandigheden).

Reserveer nu je vlucht naar
Reykjavik

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Reykjavik?

De voordeligste tickets naar Reykjavik? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Reykjavik. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Reykjavik te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Reykjavik. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Reykjavik ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Reykjavik? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Reykjavik kun je ook online boeken!

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Anderen bekeken ook

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy