Oosten van de
Verenigde Staten

Oogverblindende miljoenensteden bij de vleet

Het oosten van de VS? Dat zijn geweldige steden als New York, Boston, Chicago en veel meer, maar de prachtige natuur weet het wat reizigers te charmeren. Grenzeloos shoppen, je onderdompelen in de stedelijke vibe of helemaal even ontspannen in New England of West-Virginia. Met een voordelige vlucht van Connections ligt het oosten van de Verenigde Staten binnen handbereik.

Dus duik die metropolen in, ga even uitwaaien, op Cape Cod of leef je helemaal uit in Florida, waar happy people en een fijn feestje nooit ver weg zijn. Het oosten van de VS heeft heel wat voor je in petto, aan jou om er alles uit te halen. Uiteraard helpen onze reisexperten je daar graag een handje bij.

Populaire bestemmingen in het oosten van de Verenigde Staten

Rondreizen doorheen het oosten van de Verenigde Staten

Meer dan 100 reisexperten over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze reisexperten naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis. Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika ... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 reisexperten over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze reisexperten ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy