Melbourne City Break

Melbourne City Break

vanaf 310

Uitbreiding - 4 dagen

Om te acclimatiseren kan je hiermee starten; om nog effe ter plaatse te genieten kan je er je selfdrive mee afronden. Ze zijn perfect om de stad in al haar aspecten te leren kennen. Een extra paar dagen pure verwennerij.

Deze charmante en bruisende stad, genesteld in Port Phillip Bay aan de oevers van de Yarra-rivier, is een doolhof van verborgen winkelstraten, luxueuze bars, exclusieve restaurants en eigenzinnige boetieks. Bezoek Federation Square, het culturele centrum van de stad, beroemd om zijn extravagante architectuur en geniet van een biertje bij zonsondergang op de promenade van St Kilda. Ga shoppen in de trendy Brunswick Street of de luxueuze Chapel Street of spring binnen in de talrijke cafés, bistro's en bars van Wander Southbank en maak een culinaire reis rond de wereld in Carlton, Richmond en Fitzroy. Verken het Aboriginal-erfgoed tijdens een wandeling door de Royal Botanical Gardens en woon een cricketwedstrijd bij in de Melbourne Cricket Ground. Of nog, ontdek belangrijke theatrale of muzikale producties, musea, bibliotheken en openbare kunst, om nog maar te zwijgen van de kleine kunstgalerieën en theaters waar de kaskrakers van morgen worden geboren.

Troeven:
  • Ga op begeleide stadstour

  • Peddel met een kajak op de Yarra rivier

  • Bewonder de streetart

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Melbourne

Bij aankomst op de luchthaven van Melbourne transfer naar je hotel (standaard: shuttlebus, superior & deluxe: privéwagen). De rest van de dag vrij om de stad te verkennen.

Dag 2 & 3

Stadstour Melbourne

Dag 4

Melbourne

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy