Discover Tokyo

vanaf 699

City Break - 6 dagen

Veel reizigers hebben de neiging om hun verblijf in Tokyo te beperken tot een technische stop of beschouwen het als een louter vertrekpunt van hun rondreis door Japan. Een grove vergissing als je ‘t ons vraagt. De hoofdstad van het keizerrijk is een bruisende en fascinerende megapool, net zoals New York, die andere wereldstad die zo diep in het DNA van Connections verweven is. Wij stellen je een zesdaags programma voor dat je kan invullen naar eigen goesting.

Troeven:
  • Ontdek de grootste metropool ter wereld

  • Een hele dag op stap met onze Belgische begeleider doorheen Tokyo

  • Senso-ji schrijn

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Tokyo

Aankomst op de luchthaven van Tokyo. Een shuttle transfer brengt je naar het hotel. De ideale manier om je jetlag te verwerken is een tripje naar de Shibuya Crossing. Op dit kruispunt kan je meteen de sfeer van Tokyo voelen. Het is de ideale start van je citrytrip. Ga zeker even het standbeeld van Hachiko bekijken.

Dag 2

Tokyo

Dag 3

Tokyo

Dag 4 & 5

Tokyo

Dag 6

Tokyo

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy