Local & Spiritual Japan

Local & Spiritual Japan

vanaf 2059

Rondreis - 13 dagen

Verken de stadsjungle van de moderne en populaire hoofdstad Tokyo, slenter door de eeuwenoude steegjes van Kyoto, geniet van het fantastische berglandschap van de Japanse Alpen in Takayama en geniet van een verblijf in een klooster dat verloren ligt in het Koyasan-gebergte. Deze reis omvat ook bijzondere ervaringen die gericht zijn op ontmoetingen met de lokale bevolking, zoals een culturele fietstocht door het dorp Hida Furukawa of een kennismaking met de Japanse keuken bij een lokale boerenfamilie.

Troeven:
  • Het fantastische berglandschap van de Japanse Alpen

  • Verblijf in het Koyasan gebergte

  • Ontmoetingen met de lokale bevolking staat centraal tijdens deze reis

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Kyoto

Vandaag staat er een vrije dag op het programma. Tokyo is een stad met een jeugdige, levendige en altijd vernieuwende cultuur. Met hun avant-gardistische uiterlijk, zetten jonge Tokyoërs voortdurend trends, zowel in Japan als over de hele wereld. Breng je laatste dag door, een dag om de wijken te verkennen die door jonge fashionista’s worden bezocht: Shibuya en Harajuku. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de Meiji Shrine om meer te leren over de lokale Shinto tradities, of de Shinjuku, ook wel de "wolkenkrabber wijk” genoemd.

Aan het begin van de avond ga je naar de wijk Meguro in Tokyo. Met zijn warme sfeer en ruime keuze aan allerlei soorten restaurants, wordt de wijk Meguro steeds populairder bij de jongere generatie Japanners. Op deze tocht ontdek je restaurants die zelfs Japanners uniek vinden: van een tempura-restaurant waar je op een speciale manier moet bestellen, tot een teppanyaki in plaatselijke stijl, tot een izakaya met verse zeevruchten, jouw gids zorgt ervoor dat je een unieke ervaring beleeft.

Je brengt ook een bezoek aan een van de populairste ramenrestaurants in de streek, alvorens te eindigen met een dessert op een niet nader genoemde locatie. Deze tour is perfect voor wie een nieuwe kant van Tokio wil ontdekken, of het nu zijn eerste of tiende keer in de Japanse hoofdstad is.

Dag 2 & 3

Kyoto

Dag 4

Kyoto

Dag 5

Kyoto – Koya-san

Dag 6

Koya-san - Osaka

Dag 7

Osaka

Dag 8

Osaka - Takayama

Dag 9

Takayama

Dag 10 & 11

Takayama - Tokyo

Dag 12

Tokyo

Dag 13

Tokyo

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy