A Taste of Laos

vanaf 1399

Rondreis - 8 dagen

Dit individuele programma de ideale kennismaking met Laos. Je ontdekt de hoogtepunten van de hoofdstad Vientiane, de historische stad Luang Prabang die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en je test je skills uit als speleoloog in de grotten van Vang Vieng. Een rijk en gevarieerd circuit dat je nog lang bijblijft. Gegarandeerd.

Troeven:
  • Laat je verbazen in de door Unesco beschermde charmante stad Luang Prabang

  • Vaar tussen en langs de indrukwekkende karstrotsen van Vang Vien

  • De talrijke prachtige tempels van de hoofdstad

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Luang Prabang

Welkom in Laos. Je privé gids onthaalt je op de luchthaven en verzorgt de transfer naar je hotel. Vrije avond. Morgen pikken vroege vogels een Sai Bath mee; het heilige ritueel waarbij monniken aalmoezen ontvangen van dorpelingen. Daarna trek je naar het charmante en historische Luang Prabang, UNESCO werelderfgoed trouwens. Je bezoekt de meest populaire tempels, snuift de sfeer op in de smalle steegjes en geniet met volle teugen van de vele verborgen charmes. Behoor jij tot de moedigen die de 328 treden naar de top van Phousi Mountain bedwingen met een uitzonderlijk uitzicht op de regio als trofee? In de late namiddag woon je een Baci-ceremonie bij in het kleine dorpje Ban Khomkhuang.

Inbegrepen: ontbijt

Dag 3

Luang Prabang

Dag 4

Luang Prabang - Vang Vieng

Dag 5

Vang Vieng

Dag 5 & 7

Vang Vieng - Vientiane

Dag 8

Vientiane

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy