Highlights of Northern Thailand

Highlights of Northern Thailand

vanaf 1070

Rondreis - 7 dagen

Tijdens deze reis trek je vanuit Bangkok doorheen het centrum van Thailand naar het authentieke noorden waar je talrijke boeiende ervaringen wachten.

Vanuit de huidige hoofdstad trek je langs twee voormalige hoofdsteden met een weelde aan ruines, die je een idee geven van hun glorierijke verleden. Je maakt kennis met de bergvolkeren, observeert de traditionele bedelronde van de monniken in de vroege ochtend en reist naar het meest noordelijke punt van het land; de Gouden Driehoek. Je trip eindigt in Chiang Mai, de hoofdstad van de gelijknamige provincie met bijnaam 'Roos van het Noorden'. Logeren doe je altijd in originele en luxueuze hotels.

Troeven:
  • De mooiste culturele highlights van Thailand

  • De Gouden Driehoek

  • Combineer met andere rondreizen in het noorden

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Ayutthaya

's Morgens vertrek je vanuit Bangkok naar het noorden. Op je programma: Ayutthaya, de voormalige hoofdstad van Siam. Je bezoekt het zomerverblijf van de Chakri-koningen in Bangpa-In en trekt de oude hoofdstad in waar je drie belangrijkste tempels ziet: de Wat Chai Wattanaram, Wat Phra Si San Phet en de Wat Mahatat.

Relatief goed bewaarde ruines geven je een uitstekend beeld van de grandeur van weleer. Na je lunch maak je een unieke longtailboottocht op de kanalen van Ayutthaya langsheen pittoreske plaatsen en prachtige tempels. Hou je fototoestel alvast klaar! In de late namiddag neem je je intrek in je hotel.

Inbegrepen: lunch

Dag 2

Lop Buri - Phitsanuloke - Sukhothai

Dag 3

Phayao - Chiang Rai

Dag 4

Chiang Rai

Dag 5

Chiang Mai

Dag 6

Chiang Mai

Dag 7

Chiang Mai

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy