Khao Sok Jungle Safari

Khao Sok Jungle Safari

vanaf 539

Uitbreiding - 3 dagen

De exclusieve lodge Elephant Hills put zijn inspiratie bij de Afrikaanse safari lodges en nodigt je uit voor een avontuur in de tropische, Thaise jungle. Om je verblijf temidden van de ongerepte natuur ten volle te beleven, verblijf je in luxueuze tenten voorzien van alle comfort. Doel van je verblijf is de verkenning van het Khao Sok National Park. Met zijn kenmerkende vegetatie, endemische dieren, meren en watervallen, is deze 100% groene bestemming een van Thailands jongste troeven.

Troeven:
  • Superleuk, supermooi, super leerrijk

  • As eco as eco can be

  • Doen!

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Phuket, Krabi, Surat Thani - Phang Nga - Khao Sok

Vanuit Phuket, Krabi of Surat Thani reis je naar Phang Nga. Je doorkruist kleine landelijke dorpjes langs rubberplantages en palmbomen en komt iets voor de middag aan in het tentenkamp. Je lunch staat klaar. Dan vertrek je naar het olifantenkamp waar je alles verneemt over deze mastodonten en de projecten van de stichting. Je bereidt de maaltijd voor de olifanten, geeft ze te eten en ook een wasbeurt. Een unieke ervaring. Hierna vaar je met de kano de Sokrivier af. Je navigeert door de jungle, langs karstbergen en kliffen die bedekt zijn met tropische vegetatie. Met wat geluk krijg je reptielen en neushoornvogels te zien. Avondmaal geniet je in de lodge.

Inbegrepen: Lunch - Dinner

Dag 2

Khao Sok

Dag 3

Khao Sok - Phuket, Krabi, Surat Thani

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy