Lisu Lodge Experience

Lisu Lodge Experience

vanaf 261

Uitbreiding - 2 dagen

Hou je ervan om de ongerepte natuur op een actieve manier te beleven? Wil je op een respectvolle en pure wijze bergvolkeren ontmoeten? Dan is deze experience ideaal voor jou! In samenwerking met de Lisu Lodge, mede beheerd door de etnische Lisu minderheid, bieden we je dit originele programma. Je fietst door het platteland, bezoekt een thee plantage, je ontmoet talrijke bergstammen en verblijft in Lisu dorp.

Troeven:
  • Actief, sportief, een met de natuur

  • Origineel programma

  • De lokale bevolking wordt er beter van!

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Chiang Mai - Lisu Lodge

Vanuit Chiang Mai trek je in noordelijke richting. Na een uurtje rijden kom je aan bij de Lisu Lodge. Je krijgt een korte briefing over het verloop van de dag en springt vervolgens op de fiets richting Araksa Tea Garden. Een prachtige rit doorheen de natuur en langs lokale dorpen brengt je tot bij de theeplantage. Je komt hier aan tegen de middag. Je geniet van een heerlijke Thaise munch met uitzicht op de theetuinen.
Daarna ontdek je de schoonheid van de weelderige theetuinen en leer je alles over het theeteeltproces. Nadat je volledig werd ondergedompeld in de magische wereld van thee, is het tijd voor voor een uitgebriede degustatie. Hierna brengen we je terug naar de Lisu Lodge. Voor het avondmaal en de voorstelling van traditionele Lisu dans, heb je nog tijd voor een korte verkenning van de omgeving.

Inbegrepen: Lunch / Dinner

Dag 2

Lisu Lodge - Chiang Mai

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy