Pure Nature Deluxe

vanaf 809

Rondreis - 7 dagen

Het noorden van Thailand staat bekend voor zijn talrijke bergketens, panoramische vergezichten, pure natuur en jungle, bergstammen en stilte. In deze rondreis combineer je dit allemaal op een rustig tempo terwijl je verblijft in luxueuze 5* resorts.

Je ontdekt de hoogste berg van Thailand, ontmoet talrijke minderheden, maakt een fietstocht tussen de rijstvelden en trekt te voet de jungle in. Een reis die je helemaal zen maakt en je langs de minder bekende spotlights van het noorden voert.

Troeven:
  • Grandiose natuur

  • 5* resorts

  • Beleef 'Zen' helemaal natuurlijk

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Chiang Mai

Je chauffeur pikt je op aan de luchthaven of je hotel in Chiang Mai en brengt je naar het prachtige Veranda High Resort dat buiten de stad ligt aan de voet van de Doi Suthep. Je checkt in en geniet van een vrije namiddag. Maak zeker even tijd voor een wandeling in de zalig rustige omgeving van het resort. 's Avonds geniet je van een heerlijk diner in het hotel.

Inbegrepen: Dinner

Dag 2

Chiang Mai

Dag 3

Chiang Mai

Dag 4

Chiang Mai - Chiang Rai

Dag 5

Chiang Rai

Dag 6

Chiang Rai

Dag 7

Chiang Rai

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy