River Kwai

vanaf 579

Uitbreiding - 3 dagen

Ten westen van Bangkok ligt een mooi natuurgebied dat zijn faam dankt aan de film The Bridge on the River Kwai. Op weg naar de River Kwai bezoek je de trein -en drijvende markt. Uiteraard ontdek je meer over het oorlogsverleden met een bezoek aan de bekende brug, een rit op de originele treinsporen en een bezoek aan een oorlogsmuseum. Maar er is zoveel meer hier te ontdekken, zo staat ook het indrukwekkende Erawan Falls Nationaal park en de minder bezochte parel: het Prasat Muang Singh historisch park ook op het programma.

Troeven:
  • Hier word je stil van...

  • Door de pakkende verhalen van moed en uithouding.

  • Door de heerlijke geluiden uit de jungle.

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1

Bangkok - Kanchanaburi

Je vertrekt s’ morgensvroeg naar de provincie Samut Songkran voor een bezoek aan de treinmarkt. Deze markt bevindt zich op een spoorlijn die nog steeds in gebruik is. Je kijkt vast vol ongeloof wanneer een trein dwars door de markt rijdt. Daarna bezoek je de drijvende markt van Damnoen Saduak.

Een zeer toeristische plek, maar dat neemt niet weg dat het een unieke ervaring is. Daarna rijd je verder naar Kanchanaburi voor een lekkere lunch. In Kanchanaburi bezoek je de bekende brug over de rivier Kwai, het kerkhof en het War Museum.

Inbegrepen: Lunch

Dag 2

Kanchanaburi

Dag 3

Kanchanaburi

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy