Best of Florida

vanaf 535

Rondreis - 9 dagen

Zon, zee, strand en gebronsde lijven zijn een garantie bij een bezoekje aan Florida, maar The Sunshine State heeft nog heel wat meer in petto. De Everglades bijvoorbeeld, waar de krokodillen rond je moerasbootje zwermen, je de moerasmuskieten te snel af bent en je geniet van één van de meest bijzondere natuurgebieden ter wereld. Allemaal aan boord van de spectaculaire airboat.

9 dagen lang maak jij Florida onveilig. Op het programma? Cruisen over Ocean Drive, zweetdruppels tellen op South Beach, alligators spotten in de Everglades en de magie beleven van pretparken in Orlando. Het beste wat Florida te bieden heeft, beleef jij op 9 dagen; een roadbook in de handjes. Boek snel de huurwagen van jouw keuze vooraf bij Connections en klaar: Florida is helemaal van jou!

Troeven:
  • Ontdek de stranden en Art Deco wijk van Miami Beach

  • Beleef de Everglades aan boord van een airboat

  • Kruip even weer in de kleren van een kind en voel de magie van pretparken

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Miami

Miami is een droomplek om even uit te waaien, zonnestralen te tellen of gewoon wat te kuieren langs Ocean Drive, Lincoln Road en Washington Avenue. Ook lekker eten en shoppen kan je er. Voel jij je aangesproken, ontdek er dan zeker ook het wereldberoemde en swingende nachtleven.

Miami is een veelkleurige, multiculturele stad waar alle stijlen in perfecte harmonie samengaan. Ontdek de art-decowijk langs de Atlantische kust, de verfijnde sfeer van Coral Gables of de wonderen van de Italiaanse renaissance van Viscaya, las een beetje shopping in een van de talloze ‘malls’ vooraleer je toegeeft aan de aantrekkingskracht van de zon... en je op het strand belandt! In Miami kan alles en moet vooral niets!

Dag 3

Miami Beach - Key West

Dag 4

Key West - Everglades - Fort Myers

Dag 5

Fort Myers - Sarasota - Orlando

Dag 6 & 7

Orlando

Dag 8

Orlando - Kennedy Space Center - Fort Lauderdale

Dag 9

Fort Lauderdale - Miami

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy