vanaf 1499

Great Lakes

De grote meren zijn behoorlijk indrukwekkend zelfs individueel gesproken maar samen vormen zij het grootste zoetwatergebied op aarde. Van het prachtige spektakel van de Niagara-watervallen en de Victoriaanse charme van het eiland Mackinac met zijn glooiende duinen, over kilometers witte zandstranden, smaragdgroene bossen, flamboyante zonsondergangen en ontelbare interessante plekken. Deze route is dan ook ambitieus en neemt je mee op reis door de ongeëvenaarde landschappen van de Grote Meren.

Troeven:
  • Bezoek Chicago, de "Windy City" is de geboorteplaats van wolkenkrabbers en de architectuur zal je sprakeloos maken.

  • Neem het op tegen de daverende kracht van Niagara Falls

  • Ervaar de unieke Midwest-sfeer en vriendelijke mensen

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Chicago

Welkom in Chicago, een van de grootste steden van de Verenigde Staten, Chicago's unieke architectuur, attracties en lokale charme maken het een onvergetelijke bestemming.

Morgen ontdek je de Magnificent Mile, een van de belangrijkste verkeersaders van de stad. Wandel langs het meer. Neem een architecturale cruise. Bezoek het op een na hoogste gebouw in Noord-Amerika, de Willis Tower. Ontdek ongelooflijke panorama's van 360° CHICAGO. Bekijk de verbluffende Cloud Gate-reflecties in Millennium Park. Geniet van het kleurrijke licht en muziekspel van de Buckingham Fountain of zet je tanden in een heerlijke deep dish pizza, een specialiteit. Wat je ook kiest, Windy City zal je verrassen met de indrukwekkende reeks dingen die je kunt zien en doen.

Dag 3

Chicago - Milwaukee

Dag 4

Milwaukee - Green Bay

Dag 5

Green Bay - Hiawatha National Forest - St Ignace

Dag 6

Mackinac Island

Dag 7

Traverse City - Detroit

Dag 8

Detroit

Dag 9 & 10

Toronto

Dag 11 & 12

Toronto - Niagara

Dag 13

Niagara - Cleveland

Dag 14 & 15

Cleveland - Chicago

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy