vanaf 1557

Best of the West

Rondreis - 15 dagen

Deze reis toont je de mooiste kanten van de Kaapstreek en een stukje Oost-Kaap. Je krijgt een perfecte combinatie van natuur en cultuur voorgeschoteld. Ondertussen kan je genieten van de heerlijkste wijnen en de fijne keuken. Alleen levensgenieters toegelaten! Check ook even de facultatieve excursies bij deze selfdrive die je verblijf nog intenser en boeiender maken.

Troeven:
  • De fotogenieke, imposante Tafelberg

  • Struisvogels, walvissen en warmwaterbronnen

  • Uitbundige natuur, wijngaarden en gastronomie.

Afspraak in een reiswinkel

Dag 1 & 2

Kaapstad - Stellenbosch

Je reist van de luchthaven meteen door naar Stellenbosch, waar je in het midden van de wijnstreek logeert.

In de 17de eeuw haalden de Nederlandse kolonisten Franse Hugenoten naar de Kaap om hen te helpen met de wijnbouw. Gastronomie en de wereldberoemde wijnen staan hier centraal. Bezoek enkele van de meer dan 120 wijnboerderijen en geniet van de prachtige landschappen.

Tip: als je op wijnproeverij gaat en echt wil genieten, boek dan een taxi voor een dag en rijd ontspannen van de ene lekkere plek naar de andere.

Dag 3

Stellenbosch - Montagu

Dag 4

Montagu - Oudtshoorn

Dag 5

Oudtshoorn - Addo

Dag 6

Addo Elephant National Park

Dag 7 & 8

Addo - Plettenberg Bay

Dag 9 & 10

Plettenberg Bay - Knysna

Dag 11

Knysna - Hermanus

Dag 12 & 14

Hermanus - Kaapstad

Dag 15

Kaapstad

Wat is inbegrepen?

Praktische informatie

Prijzen

Een prijsvoorstel op maat?

Een uitgewerkt voorstel op maat? Wij denken graag met je mee, stellen de perfecte reis op maat samen en bezorgen je vliegensvlug een uitgewerkt prijsvoorstel. Zonder verrassingen en helemaal zoals jij het wenst. 

Kom langs in één van onze reiswinkels!

Wens je meer informatie, wil je een voorstel op laat laten uitwerken of de laatste tips van onze ervaren reisexperten? Bezoek één van onze reiswinkels of maak gelijk een afspraak. Wij trekken graag tijd uit voor jouw reisplannen. 

Anderen bekeken ook