Calgary

Een magische stad aan de voet van de Rocky Mountains niet ver van de prachtige parken Banff & Jasper. Beklim de Calgary Tower en kijk uit over deze bruisende metropool.De beste periode om Calgary te bezoeken? Tijdens de wereldberoemde Calgary Stampede!

Welkom in het Wilde Westen. De Calgary Stampede, een bekend rodeo-festival is top, maar je hebt ook het Olympisch park, toprestaurants en de natuur die nooit veraf is.

Pik een rodeo-show mee, voel je even een echte cowboy. Maar ook skifanaten komen hier winter en zomer aan hun trekken. Deze sportstad ligt op rijafstand van prachtige Nationale Parken, grijp je kans.

"Miskijk je niet op het cowboy-gehalte. Ja, je kan je even in het Wilde Westen wanen, maar net zo goed is Calgary een supermoderne stad die leeft en innoveert."

Reserveer nu je vlucht naar
Calgary

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Calgary?

De voordeligste tickets naar Calgary? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Calgary. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Calgary te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Calgary. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Calgary ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Calgary? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Calgary kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy