Toronto

Toronto is één van de meest multiculturele steden ter wereld en die bijzondere mix boeit vanaf moment één!De modernste stad van Canada, waar multiculti een enorme troef is

De meest moderne stad van Canada voelt een beetje aan als Manhattan. Strakke wolkenkrabbers en fijne etnische wijken wisselen elkaar af. Geniet van de prachtige skyline op Lake Ontario of ga heerlijk shoppen in de honderden winkels die de stad rijk is.

Het Royal Ontario Museum zal zeker je blik vangen, terwijl de iconische CN Tower hoog in de lucht prijkt. Sla de vele leuke marktjes niet over!

"De etnische wijken zijn een broeihaard van leuke winkeltjes, bijzondere spullen en fijne restaurants. Smullen maar!"

Reserveer nu je vlucht naar
Toronto

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Toronto?

De voordeligste tickets naar Toronto? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Toronto. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Toronto te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Toronto. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Toronto ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Toronto? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Toronto kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy