Vancouver

Pal tussen de zee en de bergen is Vancouver perfect gelegen. Deze groene en verscheiden stad is heerlijk gezellig en leent zich uitstekend voor een citytrip.Vancouver wordt ook wel het 'Hollywood van het hoge noorden' genoemd. Een magnifieke stad!

Een imposante skyline, tientallen parken, stranden en een gezellig centrum: Vancouver is al meermaals uitgeroepen tot de mooiste stad ter wereld en terecht.

Stanley Park, Granville Island en natuurlijk de Instagramproof Capilano Suspension Bridge, het zijn maar enkele hoogtepunten die je moet afvinken. Een moderne stad met een oriëntaals tintje en heerlijke restaurants. Hier wil je sowieso langer blijven.

"Vancouver is werkelijk een fantastische stad. Zoveel moois, een laidback sfeer en een enorme Chinatown. Hier kun je gemakkelijk dagen verblijven."

Reserveer nu je vlucht naar
Vancouver

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Vancouver?

De voordeligste tickets naar Vancouver? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Vancouver. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Vancouver te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Vancouver. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Vancouver ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Vancouver? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Vancouver kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy