Guinea

Ga ‘off the beaten track’ in Guinea en maak je klaar voor het avontuur van je leven. Van traditionele Afrikaanse dorpjes tot de indrukwekkende jungle.Ga van dorp tot dorp en ontmoet chimpansees in het wild.

Guinea is één van de minst bezochte landen ter wereld. Dit ongerept West-Afrikaanse land is daarom ideaal voor de avontuurlijke reiziger die houdt van onontdekte natuurgebieden en afgelegen slaapplaatsen. Verwacht hier geen prima openbaar vervoer om je te verplaatsen, maar ga met een gids op pad die je langs de mooiste plekken loodst. Enkel in hoofdstad Conakry zal je een levendige stad tegenkomen met verschillende hotels en restaurants.

Maar blijf daar niet plakken want er staat je een prachtige ervaring te wachten in Haut Niger Nationaal Park waar je bijvoorbeeld chimpansees kan ontmoeten of in Fauta Djallon waarbij je door de ongerepte natuur trekt van dorp naar dorp.

Conakry

De bevolking van Guinee leeft er voornamelijk teruggetrokken in kleine dorpen. De hoofdstad Conakry is echter een bruisende stad met een ruim aanbod aan hotels. Hou je van avontuur en een uitdaging? Guinee in Afrika is the place to be !

Ontdek

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy