Ierland

Wie denkt aan Ierland denkt meteen aan steden als Dublin en Belfast, maar dit land is ook een prachtige natuurbestemming. De hoge kliffen wisselen af met watervallen, woeste kusten en groene heuvels. Laat je betoveren door dit prachtig, groen eiland met zijn rijke tradities.Rauwe landschappen en levendige steden

Treed in de voetsporen van bands als U2 en The Corrs of ga Guinness drinken in een echte Ierse pub. Maar vergeet ook zeker niet van de prachtige, rauwe landschappen en zijn levendige steden, waaronder Dublin en Belfast de bekendste, te genieten.

De vriendelijke en trotse inwoners van Ierland gidsen je maar al te graag doorheen hun stad. Bezoek het Nationale Park Connemara en geniet van vijftig tinten groen die het park te bieden heeft. Of stap de geschiedenis in en bezoek de ontelbare forten en brouwerijen. De keuze is aan jou.

Dublin

Wie Dublin zegt, zegt Guiness. Maar deze stad heeft meer te bieden dan bier. Een geschiedenis die dateert uit de tijd van de Vikingen bijvoorbeeld en uiterst charmismatische locals.

Ontdek

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy