Martinique

Het bloemeneiland van de Caribbean is nog ongeschonden. Hier geniet je van regenwouden, bananenvelden, prachtige zandstranden en …. bloemen. Dit eiland heeft alles voor een zonovergoten vakantie.Martinique, het Caribische bloemeneiland op maat van de genieter!

Martinique? Dat is betoverende flora en fauna. Van het ongerepte tropische regenwoud tot de statige vulkaan Montagne Pelée en alles daartussen. Op dit eiland ervaar je de Caribische vibe met een mediterraan tintje.

Drentel over de vis- en groentemarkt in de hoofdstad Fort de France, proef van de overheerlijke bananen, hét belangrijkste exportproduct en kom helemaal tot rust. Breng zeker ook Fort Saint-Louis een bezoekje en duik wat dieper de geschiedenis van het eiland in.

“Martinique leent zich uitstekend voor een heerlijk romantische huwelijksreis, maar ook de ‘gewone’ reiziger zal hier ongetwijfeld genieten van de tropische eilandvibe.”

Fort-De-France

Fort-de-France is de hoofdstad van het eiland Martinique, misschien wel het mooiste van de Caraïben. Ook de hoofstad is een leuke en levendige plek.

Ontdek

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy