Midden-Oosten
Pure luxe in combinatie met de ultieme authenticiteit

Ja, er is veel klatergoud op plekken als Dubai en Abu Dhabi. Graaf je dieper dan ontdek je echter ook heel wat plaatsen en landen boordevol authenticiteit en magische plekjes, recht uit eeuwenoude sprookjes.

Een lappendeken aan begeesterende indrukken

Eeuwenoude steden met een rijke historie, machtige woestijnen waar je je ontzettend nietig voelt en sprankelende steden waar je verdwaalt in souks en je neusgaten zich vullen met geuren van kruiden en specerijen. Jordanië, Qatar, Israël en de Verenigde Arabische Emiraten zijn maar enkele pareltjes die smeken om ontdekt te worden.

Reken op heel wat snorkel- en duikplezier, architecturale meesterwerken, kleuren en geuren die je bij ons niet vindt en tal van moskeeën, de ene al grootser dan de andere. Van een levendig marktje en een dorpje waar de tijd heeft stilgestaan, trek je naar gebieden waar de luxe overheerst en niets onmogelijk is. De wereld draait hier in verschillende versnellingen, maar dat maakt het net zo boeiend.

Het échte Midden-Oosten mag dan voor heel wat mensen nog onontgonnen terrein zijn, het is meer dan de moeite waard. Zowel de sporter, de avonturier als het luxepaardje en de zonneklopper vindt hier bestemmingen bij de vleet. Plaatsen die stuk voor stuk de verwachtingen ruimschoots overtreffen.

Bij Connections hebben we een zeer ruim aanbod naar het Midden-Oosten en kun je ook steeds de goedkoopste vliegtuigtickets vinden richting deze bijzondere regio.

“Voor de cultuurliefhebber is Jordanië het summum. Keer op keer raak ik weer onder de indruk van de pracht.”

Populaire bestemmingen in het Midden-Oosten

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy