Turkije

Massatoerisme? Turkije heeft veel meer voor je in petto dan geweldige stranden. Een flinke portie cultuur bijvoorbeeld!Culinair en cultureel een toppertje

Wie Turkije zegt, komt vaak niet verder dan all-inclusive hotels en geweldige stranden, maar dit prachtige land vol culturele schatten heeft veel meer te bieden. Trouwens niet enkel op het vlak van cultuur haal je hier je hartje op, ook culinair verbluft de Turkse keuken.

Dit kruispunt tussen Oost en West heeft een rijke geschiedenis met Istanboel als exponent. Geef je over aan het gevarieerde landschap en trek ook eens naar Cappadocië vol grillige rotsen. Maar ook de Lycische kust en het Aladaglar Nationaal Park zijn must visits die niet op je trip mogen ontbreken.

“Turkije is verrassend veelzijdig. Laat de kust achter je en ontdek écht het land. Je beleeft ongetwijfeld een indrukwekkende trip.”

Populaire bestemmingen in Turkije

Boek nu je last minute zonvakantie in Turkije

Genieten van een last minute vakantie naar de zon? Boek je last minute zonvakantie naar Turkije en geniet van een zonovergoten vakantie tegen het scherpste last minute tarief. Last minute vakanties waren nooit zo makkelijk te vinden en te boeken!

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy