Denver

Denver is als compacte stad meestal het startpunt van een grotere rondreis. Yellow Stone en de Rocky Mountains liggen op rijafstand.Omringd door de machtige Victoriaanse huizen in Lower Downtown.

Vertrek op Larimer Square, het oudste stuk van Denver met Victoriaanse huizen. Lower Downtown heeft heel wat te bieden. De stad is een helemaal op aarde van liefhebbers van craft biers. De stad mag dan geen iconische wolkenkrabbers hebben, maar dat wordt goedgemaakt door de historische gebouwen.

Het meest in het oog springende? Het Colorado State Capital. Maar ook de Denver Zoo en de Botanic Gardens moet je zeker passeren.

"Denver heeft niet de grote naam van andere steden, maar vormt meer dan enkel de toegangspoort tot andere bezienswaardigheden."

Reserveer nu je vlucht naar
Denver

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Denver?

De voordeligste tickets naar Denver? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Denver. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Denver te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Denver. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Denver ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Denver? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Denver kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy