Washington

De hoofdstad van de VS is meer dan 'Het Witte Huis'. Cultuur en historie gutsen hier uit elke porie, maar er zijn ook heel wat bruisende wijken.De hemel op aarde voor cultuur- en historieliefhebbers. En veel is nog gratis ook!

Washington D.C. saai? Nee hoor! Uiteraard halen cultuur- en historieliefhebbers hier hun hartje op in de musea, het Capitool en meer, maar er zijn ook bruisende wijken als Georgetown en The Wharf.

Heel wat activiteiten zijn hier gratis, wie weet spot je de president en de stad is groen, zonder wolkenkrabbers. Washington D.C. is ook lekker eten en een kennismaking met de rijke geschiedenis van dit machtige land.

"Washington D.C. mag dan niet de populariteit van heel wat andere steden in de VS genieten, voor al wie gek is van geschiedenis en cultuur is het een must. Hier leer je zowat alles over de VS."

Reserveer nu je vlucht naar
Washington

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Washington?

De voordeligste tickets naar Washington? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Washington. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Washington te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Washington. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Washington ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Washington? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Washington kun je ook online boeken!

Anderen bekeken ook

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy