Johannesburg

Deze stad vol contrasten brengt je van moderne architectuur naar sloppenwijken. Jo'burg kan overweldigend zijn, maar fascineert. Elke week heeft hier zijn eigen vibe en aan cultuur geen gebrek.Het kloppende hart van Zuid-Afrika en een stad vol contrasten

Van hyper moderne en trendy wijken tot de sloppenwijken van Soweto die je maar beter enkel begeleid bezoekt. Johannesburg is een fascinerende stad boordevol cultuur en interessante plekjes, maar ze komt wel met een handleiding.

Hier leer je Zuid-Afrika beter begrijpen, duik je in de bewogen geschiedenis, maar bouw je net zo goed een fijn feestje bij een voortreffelijk glas wijn. Met Lion & Safari Park op een boogscheut kun je zelf wildlife spotten.

"Johannesburg is een interessante culturele mengelmoes waar een vleugje geschiedenis nooit veraf is."

Reserveer nu je vlucht naar
Johannesburg

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Johannesburg?

De voordeligste tickets naar Johannesburg? Bij Connections bieden we je het hele jaar door de voordeligste vliegtuigtickets aan naar Johannesburg. Ook voor last minutes vliegtuigtickets zit je goed bij ons. Zo beperk je de kosten van je ticket en heb je nog heel wat budget over om voluit van Johannesburg te genieten. Bij Connections zijn we al meer dan 30 jaar thuis in de goedkoopste vliegtuigtickets naar honderden bestemmingen in de wereld.

Maar Connections is veel meer dan enkel de voordeligste vliegtuigtickets naar Johannesburg. Ook voor het boeken van een hotel, activiteiten en een huurwagen in Johannesburg ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Johannesburg? Onze reisexperten in de reiswinkels helpen je graag verder. Je voordeligste tickets naar Johannesburg kun je ook online boeken!

Maandag – Vrijdag 10u tot 18u

Connections, Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde, BE 428 666 853

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Wij hechten veel belang aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Lees onze Privacy Policy