BENY

Op stap met een Belg
Be more than just a tourist

Een stadswandeling met Belgisch Amerikaan Patrick van Rosendaal en zijn BE NY-team? Dé manier om met lokale gidsen New York op een duurzame manier te verkennen, de hartslag van de verschillende wijken te voelen en interessante hotspots en weetjes te ontdekken. Laat je op sleeptouw nemen door het gepassioneerde team en ontpop je tot een echte NY-lover.

10 jaar exclusieve samenwerking Connections & BE NY

Connections en BE NY? Een unieke en ongeëvenaarde samenwerking die al 10 jaar het verschil maakt in New York-reizen. Met trots bieden we als enigen dagelijks tours aan in New York met lokale Belgische gidsen die jouw taal spreken. Zo transformeerden we samen maar liefst 50.000 bekende en minder bekende reizigers tot New Yorkers. Bij Patrick en zijn BE NY-team ervaar je onmiddellijk de passie voor The Big Apple, waarover hij trouwens ook al 4 succesvolle boeken schreef.

Samen kiezen we voor duurzaamheid

De lokale economie op een duurzame manier stimuleren? Graag! Zo laten we de grote ketens liever links liggen en bezoeken we de lokale adresjes waar ook de échte New Yorkers het liefst gaan. Bovendien gaan we voor ecologische sightseeing: te voet, met de fiets, de boot en de metro: er is geen betere manier om een NY-kenner te worden.

Een waaier aan wandelingen

Met de keuze uit niet minder dan 7 wandelingen is er voor ieder wat wils. Van fashionista tot die hard cultuurliefhebber: je vindt vast een wandeling die bij je past. Is het je eerste keer in de metropool of ben je de tel van je bezoeken kwijt? Je leert gegarandeerd nieuwe weetjes, verkent verborgen plekjes en ontdekt alle geheimen van de verschillende wijken. Meerdere wandelingen combineren tijdens je citytrip? Geen enkel probleem.

"Je komt aan als een newbie in New York en je vertrekt als een kenner! "
Patrick van Rosendaal

In het spoor van BENY

Duik de bruisende wijken van New York en ontpop je tot een echte NY-lover!

"De wandelingen met Patrick en zijn team van BENY zijn rasechte klassiekers. Alle reizigers zijn steeds razend enthousiast. Een eerste keer New York? Laat je op sleeptouw nemen door dit gepassioneerde team en leer NY van binnenuit kennen.”

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Peru, Thailand, New York, Zuid-Afrika... geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.