Rondreizen
Afrika

Wilde dieren, stammen die je met open armen ontvangen en kleuren en smaken die onder je huid kruipen. Afrika is anders, maar daarom zeker het verkennen waard.

Afrika, een continent waar je anders leert tegen het leven aankijken

De jaarlijkse trek van de wilde dieren, een stam waar de tijd heeft stilgestaan of op zoek naar de berggorilla’s in een dicht woud: Afrika heeft het. Namibië, Oeganda, Zuid-Afrika, Kenia of een ander pareltje: keer op keer val je van de ene verbazing in de andere. De culturen, geuren en kleuren zijn divers en kiezen is niet makkelijk. Ontdek Afrika land per land en laat je charmeren door de authenticiteit en het levenstempo. Met heel weinig, kan soms heel veel.

Bij Connections hebben we heel wat klassieke rondreizen voor je in petto, maar net zo goed werken we een rondreis op maat voor je uit.

“Afrika is anders, dat merk je meteen, maar ook de landen onderling vallen in niets te vergelijken. Ze stuk voor stuk ontdekken is gelukkig helemaal geen straf.”
Rondreizen

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika wordt dankzij haar talrijk afwissende landschappen en innemende volkeren zachtmoedig beschreven als 'de regenboognatie', een diversiteit die ze volmondig omarmt. Het is een epische land op het puntje van een epische continent. Hier vind je een overvloed aan buitengewone nationale parken en wildlife, een heerlijke culinair aanbod en fantastische wijngaarden, een bruisende nachtleven en zonovergoten daguren. Samen schrijven ze jouw verhaal zoals je het allicht nergens anders op de wereld beleven kan. De welkom die je hier krijgt is zo warm dat het elke weerstand die je zou kunnen opperen meteen wegsmelt en je laat verlangen om langer te blijven en meer ontdekken. Dus,zorg ervoor dat je niet op een dagje ziet bij je planning of je op zijn minst een volgende reis voorziet!

Ontdek
Rondreizen

Kenia

Wie Kenia zegt, zegt safari. Van de zwarte neushoorn in Ol Pejeta tot de boomklimmende leeuwen in Nakuru National Park, aan dieren geen gebrek in dit Oost-Afrikaanse land. De jaarlijkse migratie in de Masai Mara is sowieso een once-in-a-lifetime experience.

Ontdek
Rondreizen

Namibië

Namibië staat bekend om zijn indrukwekkende fauna, immense woestijn en extreme natuurverschijnselen. Trots op haar hoogste duinen van rood zand, grootste ondergrondse meer, grootste bevolking cheeta's, legendarische woestijnolifanten en haar op een na grootste canyon ter wereld. Namibië heeft een grote concentratie van rotstekeningen en wordt een wildflowertuin vol schilderachtige kleuren na de winterregens. Het enige wat ontbreekt... ben jij!

Ontdek
Rondreizen

Tanzania

Jambo, Jambo Bwana, Habara Gani, Mzuri Sana, Wageni,... Welkom in Tanzania, het grootste land in Oost-Afrika net ten zuiden van de evenaar. De oorsprong van Tanzania gaat terug tot 1964 toen het ontstond uit de unie van twee onafhankelijke landen, Tanganika en Zanzibar. Een land van kampioenen, van superlatieven, van baanbrekend natuurbehoud; Tanzania is de thuisbasis van de hoogste berg van Afrika (de Kilimanjaro) en het diepste meer (Tanganyika-meer), van het wereldwijde wonder van de Serengeti en de migratie van dieren, van het levendige Lake Manyara en de adembenemende Ngorongoro-krater, de grootste intacte caldera ter wereld!

Ontdek
Rondreizen

Oeganda

Oeganda is een relatief klein Afrikaans land in Oost-Afrika, maar heeft veel ‘groots’ te bieden. De reputatie als ‘parel van Afrika’ krijg je niet zomaar, die moet je verdienen. En dat doet Oeganda in stijl. Oeganda is een land van superlatieven: je vindt er de grootse bergketens waaronder het Virunga gebergte dat Uganda, Rwanda en RDC verbindt, Mount Elgon, de breedste apartstaande slapende vulkaan ter wereld en de Rwenzori met eeuwig met sneeuwbedekte toppen. Het land biedt een overweldigend aantal adembenemende landschappen en ontelbare nationale parken!

Ontdek
Rondreizen

La Réunion

Vanuit de lucht is la Réunion een kleine, groene stip tussenin Mauritius en Madagaskar, maar wel een dot met ongeëvenaarde klasse. Je kan er leven als een god in Frankrijk en fun beleven als een kid creole, heupzwierende ritmes inbegrepen. Het binnenland is er verbluffend ongerept en prijkt op de UNESCO werelderfgoedlijst maar ook de helblauwe kusten en lagunes langs de 207 kilometer lange kustlijn met mooie stranden dienen er voor geen euro aan onder te doen. En niet alleen de natuur is hier oneindig grandioos.

Ontdek

Meer dan 100 Travel Designers over heel België staan voor je klaar

Elk jaar opnieuw begeleiden wij onze Travel Designers naar alle uithoeken van de wereld om jou nog beter te kunnen adviseren bij het samenstellen van je reis.

Geen bestemming is hen vreemd. Ontdek hier wie ze zijn en feel free om hen te contacteren!

Waarom kiezen voor Connections?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou verder te laten reizen dan je ooit gedacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

Meer over Connections

The twinkle in the eye

Verwacht bij ons geen eenheidsworst. We gaan steeds op zoek naar die extra ingrediënten die jouw reis bijzonder maken. We zweren bij intense ervaringen.

Meer dan 100 travel designers over het hele land

Onze kennis en ervaring vind je in onze reiswinkels over heel België, steeds bij jou in de buurt. Onze Travel Designers ontvangen je met open armen.

+35 years on the road

We zijn al even onderweg. Reizen met Connections is kiezen voor ‘peace of mind’. Alles piekfijn geregeld, een uitstekende service, zekerheid en betrouwbaarheid.

Steeds aan jouw zijde

We zijn er als je ons nodig hebt! Bereikbaar via onze website, onze reiswinkels, ons customer service center, op de luchthaven en via onze mobile travel agents.